Pravno obvestilo


Omejitev odgovornosti

Eubioma d.o.o. (v nadaljevanju upravljalec strani) vzdržuje spletno stran z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu ne more jamčiti za ažurnost, točnost, kakovost ali pravilnost vseh informacij na straneh.

Prav tako upravljalec strani ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo (materialno ali nematerialno), ki bi posredno ali neposredno nastala zaradi uporabe/neuporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti spletne strani.

Ponudba ni obvezujoča. Upravljalec strani si pridržuje pravico do nenapovedane spremembe vsebine in delnega ali popolnega izbrisa vsebine oz. celotne spletne strani.

Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

Foliomax.si ne odgovarja za kakršen koli neposreden ali posreden škodni zahtevek, nastalo škodo ali poškodbo, ki izhaja iz uporabe te spletne strani, njene vsebine, oglasov in/ali povezanih spletnih strani.

Upravljalec strani ne odgovarja za vsebino mnenj, ki jih napišejo obiskovalci deljenega bloga. Lastnik bloga mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. Niti upravljalec strani, niti lastnik bloga ne odgovarjata za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.

Odgovornost za povezave
V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Eubioma d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh strani. Dostop in uporaba teh spletnih strani in tam podanih informacij je popolnoma na lastno odgovornost.

Avtorske pravice
Vsa besedila, slike, grafična podoba z vsemi elementi, animacije in drugi dokumenti na spletni strani so last upravljalca strani oz. omenjenih lastnikov. Za kakršnokoli reprodukcijo je potrebno vnaprej pridobiti pisno dovoljenje lastnika vsebin.

Sprememba splošnih pogojev
Upravljalec strani si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni oziroma dopolni določbe splošnih pogojev za uporabnike spletnega portala.


Vir foto gradiva
© Eubioma, AL Therasol, Adobe Stock in Shutterstock
 

 
 
 
 
 
 
PREVERJEN že skoraj na vseh sortah
sadja, zelenjave in poljščin.

Copyright Eubioma © 2021   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov   |   Pogoji poslovanja
Izdelava: MMStudio
zapri Na spletnih straneh Foliomax.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.