Mnenje oddano 19.09.2023

Foliomax me je letos prepričal, čeprav sem ga kupila že v letu 2022.Rezultati pripravka so vidni predvsem na paradižniku kakor tudi na ostali zelenjavi. Z njim sem poškropila tudi mandarino katera raste v velikem loncu in bo letos prvič obrodila.Na paradižniku se je letos zaradi dežja pojavilo veliko nevšečnosti, kar na enkrat je postalo temno steblo in oveli listi.

Nekaj sem ga izpulila in zavrgla, nekaterim sem pa porezala ovele liste in poskusno poškropila z Folimax⁸ pripravkom. Čez nekaj dni vidim nove poganjke in prepričana v delovanje Foliomax-a pošpricam vso zelenjavo na vrtu.

Foliomax me je prepričal v delovanje, kajti do sedaj nisem uporabljala nobenih škropiv na svojem vrtu.Ostala bom uporabnica Foliomax- a.
Majda Mlinarič, Gornja Radgona


Mnenje oddano 15.09.2023

V letošnjem mokrem letu mi je paradižnik napadla plesen, res sem ga večkrat zaporedoma pospricala in plesen se je zasusila listi so se kar zdrobili kateri so bili okuzeni .

Hvala in LP
Viktorija Marn, Šmartno pri Litiji


Mnenje oddano 18.09.2023

Priporocil sem ga svojim znancem iz ribnice.vsi so bili zadovoljni z njim.v ribniski zadrugi pa so tudi vsega prodali kar so ga narocili.vsi ki hodijo mimo vrta so navduseni nad vrtom .naslednje leto ha bom prav gotovo uporabljal lp
Mirjan Andoljšek, Ribnica


Mnenje oddano 15.09.2023

S Foliomaxom sem zelo zadovoljna. Na krompirju ni več hroščev, pridelek zelo lepo uspeva. Paprikam se je pridelek potrojil. Lepši so paradižniki, čeprav je bilo leto slabše. Nasploh je ves pridelek boljši.Lepo se vam zahvaljujem za vaš izdelek.

Prvič lahko uporabljam pravi bio pripravek brez strupov, kar sem iskala zelo dolgo.

Kupovala bom samo še vaš Foliomax.

Lep pozdrav.Vaša hvaležna uporabnica
Romana Jurjevčič-Zalar, Logatec


Mnenje oddano 15.09.2023

dejansko ugotavljam, da se mi je pridelek res povečal pri paprikah različnih sort, pridelujem pa svoje sadike. Paradižnik je bil obup, kakšna od sadik ni zmogla niti enega ploda, s fižolom sem pa tudi zadovoljna. Muči me solata, že celo leto mi nagaja pa sem tudi na teh sadikah uporabila foliomax.

Trudim se s poletnimi solatami in radičem, pa vse rinejo nekam v zemljo in ne v glavo ali rozeto.Ali si lahko pomagam s foliomax in kakšno razmerje naj uporabim?

Ne bi kar špricala vsevprek.
Cilka Škafar, Ljubljana


Mnenje oddano 15.09.2023

Sem zelo zadovoljen ker pridelek je res fantastičen in same sadike lepo rastejo in krasijo vrtno utico zelo lepo .

Hvala vam in lepo pozdravljeni!
Sandi Grašič, Frankolovo


Mnenje oddano 15.09.2023

To je zgodba o uspehu, z vašo pomočjo, vesela sem da sem vas odkrila, naročila in uporabila.Hvala vam in vam podobnim da nam pomagate pridelovati na naraven način, sem namreč velika zagovornica naravne pridelave hrane in to počnem že vrsto let, letos pa ..... še bolj uspešno.....

Škoda je le da več slik ne morem poslati, sem pa
Mimi iz Dolenjske


Mnenje oddano 14.09.2023

z foliomaksom smo bili zelo zadovoljni. Še vedno pobiramo pridelke,ki jih drugi že dolgo nimajo. Lep pozdrav.
Verica Rus, Polenšak


Mnenje oddano 13.09.2023

Hojla prijatelji Foliomaxa,moja zgodba je neverjetna.Imam sosedo ki z menoj rada tekmuje katera bo imela lepši in seveda tudi večji pridelek.

Žal se je letos močno uštela,moj vrt je ne samo lepši,zdrav in z več pridelka.Po zaslugi Foliomaxa.Lp zadovoljna
Janja Žugman, Maribor


Mnenje oddano 14.09.2023

Moram priznati, da v začetku nisem verjel, da je to mogoče. Ko sem uporabil foliomax, je solata ponorela. Vsi sosedi so samo debelo gledali.

Sprva nisem nikomur povedal, kasneje,pa sem le vsem povedal o prelepem čudežu, ki sem ga dobil od vas. Samo tako naprej!Lepo pozdravljeni!
Valentin Kestnar, Ljubljana
 
 
 
 
 
PREVERJEN že skoraj na vseh sortah
sadja, zelenjave in poljščin.

Copyright Eubioma © 2021   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov   |   Pogoji poslovanja
Izdelava: MMStudio
zapri Na spletnih straneh Foliomax.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.