Članki



Mnenje oddano 13.09.2023

Odličen je ta Foliomax ti prilagam sliko paradižnika,ki ga je vzgojilamoja ženkica (seveda ne samo enega ampak ta je bil res mega) Tina ob dodajanju Foliomaxa.

Skratka zadovoljna sva oba hbala lepa
Luka iz Litija


Mnenje oddano 13.09.2023

Zelo sem bila zadovoljna z vsem pridelkom na mojem vrtu. Resnično je mnogo obilnejši in večji pridelek. Uporabljala sem ga za vse kar sem imela posajeno. Uporablja ga bom še naprej. Hvala vam.
Nataša, Ljubljana


Mnenje oddano 03.11.2023

Današnja slika. Resnično deluje. Se resno priporočam za promocijo.V letošnjih razmerah,na 8 dni.In se rastlina pobere .Najbolj se je obneslo na Fantasio F 1 in Degio F1..Češnjevi paradižniki so pa saj pri meni,zelo odporni .Upam,da sem kaj pomagala .Osnovno gnojilo zemlja pa peleti konjski.Če je to posoda,in drugo leto bom imela še več,posod,nekaj v zemljo od nečesa mora rasti.
Bojana Vilar, okolica Grosuplja


Mnenje oddano 28.09.2023

Foliomax je dober pomočnik pri vrtnarjenju. Najprej se je lani izkazal na mojem oleandru,kjer je bil pogosto kapar. Tudi na vrtnicah Lili Marlen je bilo manj črne pegavosti, ker sem jih le dvakrat škropila. Letošnje leto, ko sem paradižniku posvetila več pozornosti, ga imam še sedaj (konec septembra) in dobro rdeči. V soseščini ga skoraj več ni, ker je postal črn.

Najdebelejši je konec septembra tehtal 60 dag, tudi ostale sadike so dale, glede na letošnje izkušnje drugih, zadovoljive rezultate. 25. septembra je nastala priložena fotografija, kjer so tri sorte paradižnika, dve iz domačega semena, ena iz kupljene sadike.

Paradižnik je posajen v velikih loncih in bioloških substratih. Poleg vašega škropiva uporabljam tudi alge in aminokisline ter pripravke namenjene paradižniku.

Pri uporabi vašega pripravka povsem velja rek - bolj neumen kmet, bolj debel krompir, kar se mi je potrdilo pri letošnji letini krompirja. Pri naši hiši smo že odkar pomnim težili k temu, da čim več pridelamo sami, da vemo kaj jemo.

Na žalost se mnogim "ne splača" vrtnariti, saj, zaenkrat, raje kupijo kar rabijo v trgovini, pa čeprav bodo lahko svojo odločitev obžalovali, ko jih bo zapustilo zdravje.
Irena, Trbovlje


Mnenje oddano 19.09.2023

Foliomax me je letos prepričal, čeprav sem ga kupila že v letu 2022.Rezultati pripravka so vidni predvsem na paradižniku kakor tudi na ostali zelenjavi. Z njim sem poškropila tudi mandarino katera raste v velikem loncu in bo letos prvič obrodila.Na paradižniku se je letos zaradi dežja pojavilo veliko nevšečnosti, kar na enkrat je postalo temno steblo in oveli listi.

Nekaj sem ga izpulila in zavrgla, nekaterim sem pa porezala ovele liste in poskusno poškropila z Folimax⁸ pripravkom. Čez nekaj dni vidim nove poganjke in prepričana v delovanje Foliomax-a pošpricam vso zelenjavo na vrtu.

Foliomax me je prepričal v delovanje, kajti do sedaj nisem uporabljala nobenih škropiv na svojem vrtu.Ostala bom uporabnica Foliomax- a.
Majda Mlinarič, Gornja Radgona


Mnenje oddano 15.09.2023

V letošnjem mokrem letu mi je paradižnik napadla plesen, res sem ga večkrat zaporedoma pospricala in plesen se je zasusila listi so se kar zdrobili kateri so bili okuzeni .

Hvala in LP
Viktorija Marn, Šmartno pri Litiji


Mnenje oddano 18.09.2023

Priporocil sem ga svojim znancem iz ribnice.vsi so bili zadovoljni z njim.v ribniski zadrugi pa so tudi vsega prodali kar so ga narocili.vsi ki hodijo mimo vrta so navduseni nad vrtom .naslednje leto ha bom prav gotovo uporabljal lp
Mirjan Andoljšek, Ribnica


Mnenje oddano 15.09.2023

S Foliomaxom sem zelo zadovoljna. Na krompirju ni več hroščev, pridelek zelo lepo uspeva. Paprikam se je pridelek potrojil. Lepši so paradižniki, čeprav je bilo leto slabše. Nasploh je ves pridelek boljši.Lepo se vam zahvaljujem za vaš izdelek.

Prvič lahko uporabljam pravi bio pripravek brez strupov, kar sem iskala zelo dolgo.

Kupovala bom samo še vaš Foliomax.

Lep pozdrav.Vaša hvaležna uporabnica
Romana Jurjevčič-Zalar, Logatec


Mnenje oddano 15.09.2023

dejansko ugotavljam, da se mi je pridelek res povečal pri paprikah različnih sort, pridelujem pa svoje sadike. Paradižnik je bil obup, kakšna od sadik ni zmogla niti enega ploda, s fižolom sem pa tudi zadovoljna. Muči me solata, že celo leto mi nagaja pa sem tudi na teh sadikah uporabila foliomax.

Trudim se s poletnimi solatami in radičem, pa vse rinejo nekam v zemljo in ne v glavo ali rozeto.Ali si lahko pomagam s foliomax in kakšno razmerje naj uporabim?

Ne bi kar špricala vsevprek.
Cilka Škafar, Ljubljana


Mnenje oddano 15.09.2023

Sem zelo zadovoljen ker pridelek je res fantastičen in same sadike lepo rastejo in krasijo vrtno utico zelo lepo .

Hvala vam in lepo pozdravljeni!
Sandi Grašič, Frankolovo
 
 
 
 
 
PREVERJEN že skoraj na vseh sortah
sadja, zelenjave in poljščin.

Copyright Eubioma © 2021   |   Pravno obvestilo   |   Uporaba piškotkov   |   Pogoji poslovanja
Izdelava: MMStudio
zapri Na spletnih straneh Foliomax.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.